Слінгонакидка MАM Ultra Plus 2-in-1 SoftShell FLeX  — чудова помічниця для батьків ⭐. Багатофункціональна і зручна, обов'язково знадобиться для вашої слінгобуденності ❤️!

‹ Назад

Слінгонакидка MАM Ultra Plus 2-in-1 SoftShell FLeX, сірий меланж

Насолоджуйтеся прогулянками на свіжому повітрі з комфортом і легкістю завдяки слінгонакидці Слінгонакидка MАM Ultra Plus SoftShell FLeX, тримаючи дитину поруч відповідно до найприроднішої, неперевершеної практики батьківства.
3200 грн.
В наличии
Код продукта: 107398

О продукте Слінгонакидка MАM Ultra Plus 2-in-1 SoftShell FLeX, сірий меланж

Водонепроникна і тепла слінгонакидка лінійки FleX з дитячою шапочкою-каптуром в комплекті.

Слінгонакидка MАM Ultra Plus 2-in-1 SoftShell FLeX розроблена для носіння в будь-яку пору року. Завдяки цій накидці ваші прогулянки з малюком будуть завжди теплі і сухі навіть в похмурі холодні дні. Цю накидку можна носити поверх слінгу чи ергономічного рюкзаку, а також її можна носити як спереду, так і на спині.

Інноваційні запатентовані ремінці FLeX можна носити схрещеними спереду або ззаду.

Сілнгонакидка MaM Ultra Plus Babywearing Cover має багатоцільовий внутрішній клапан, який зігріває шию/грудну клітку батьків АБО працює як розширення для високих дітей. Він також має знімний додатковий шар накидки для ніг, який можна додати в холодну пору року.

Зверніть увагу: чохол не є переноскою для дитини. Це одяг для вас і вашої дитини під час використання переноски. Слідкуйте за безпекою та рухами вашої дитини, особливо під час носіння її на спині. Слідкуйте за тим, щоб у вашої дитини завжди був хороший потік повітря.

Характеристики Слінгонакидка MАM Ultra Plus 2-in-1 SoftShell FLeX, сірий меланж

Виготовлено в Китаї виробником, сертифікованим GOTS, у справедливих робочих умовах із дотриманням етичних та екологічних цінностей.

Аксесуари: У комплект входить каптур шапка для дитини.

Інструкція: У комплект входить інструкція.

Матеріал: softshell 95% поліестер/5% еластан, підкладка Polar фліс 100% поліестер (приблизно 15% перероблених волокон), мембрана 100% поліуретан

Вітрозахисна, водонепроникна та дихаюча тканина MaM*tec (>10 000 мм).

Інструкції з прання: можна прати в машині при макс. 30°C з делікатним циклом

Прати окремо. Ні використовувати відбілювач, пом’якшувач, не сушити в сушильній машині. Прасування макс. 110°C.

Слингопарк — слинги, слинги шарфы, слинги с кольцами, май слинги, эргорюкзаки, слингоодежда, одежда для кормящих мам, детская одежда
+38 (050) 418-35-47
Киев, ул. Харьковское Шоссе 19, офис 823