Слінгонакидка MАM Snuggle Cover  — чудова помічниця для батьків ⭐. Багатофункціональна і зручна, обов'язково знадобиться для вашої слінгобуденності ❤️!

‹ Назад

Слінгонакидка MАM Snuggle Cover, ірис

Насолоджуйтеся прогулянками на свіжому повітрі з комфортом і легкістю завдяки слінгонакидці MАM Snuggle Cover, тримаючи дитину поруч відповідно до найприроднішої, неперевершеної практики батьківства.
1830 грн.
В наличии
Код продукта: 107399

О продукте Слінгонакидка MАM Snuggle Cover, ірис

Слінгонакидка-манишка MaM Snuggle Babywearing Cover (Cold Weather Insert) — це абсолютно розумна інновація: подвійна флісова слінгонакидка для носіння дитини спереду та на спині; дитяча частина накидки також добре виконує свої функціїв положенні носіння на стегні. Слінгонакидка MАM Snuggle Cover підходить для носіння під будь-яку вашу куртку чи пальто, а також для всіх видів слінгів і слінгорюкзаків. Зберігає дитину в теплі та захищає в холодну погоду, а також захищає шию та плечі дорослого.

Слінгонакидка MАM Snuggle Cove включає манишку для батьків і комбіновану манишку-накидку для дитини. Ці дві частини об’єднані застібками кнопками, тому їх можна використовувати як разом, так і окремо. Накидка регулюється за щільністю прилягання, тож ви можете відрегулювати її за розміром дитини.

ПОРАДА! Слінгонакидку також можна використовувати як практичну ковдру в дорозі або в автокрісло.

Характеристики Слінгонакидка MАM Snuggle Cover, ірис

Матеріал: фліс 360 г/м2 (30% перероблених ПЕТ-пляшок)

Розроблено в Скандинавії, Фінляндія, Беттіною Ліндблом. Можна прати в машині. Зроблено в Китаї в справедливих умовах праці з дотриманням етичних і екологічних цінностей.

Зверніть увагу: слінгонакидка не є переноскою для немовлят. Це одяг для вас і вашої дитини під час використання переноски. Слідкуйте за безпекою та рухами вашої дитини, особливо під час носіння її на спині. Слідкуйте за тим, щоб у вашої дитини завжди був хороший потік повітря.

Бажаємо вам приємних відпочинків на свіжому повітрі.

Слингопарк — слинги, слинги шарфы, слинги с кольцами, май слинги, эргорюкзаки, слингоодежда, одежда для кормящих мам, детская одежда
+38 (050) 418-35-47
Киев, ул. Харьковское Шоссе 19, офис 823