Слінгонакидка MАM All-Season Combo Flex 3-in-1 — чудова помічниця для батьків ⭐. Багатофункціональна і зручна, обов'язково знадобиться для вашої слінгобуденності ❤️!

‹ Назад

Слінгонакидка MАM All-Season Combo Flex 3-in-1, чорний ямс

Завдяки своїй багатофункціональній конструкції слінгонакидка MАM All-Season Combo Flex 3-in-1 подходит підходить для для використання цілий рік в боудь-яку погоду.
3850 грн.
В наличии
Код продукта: 107392

О продукте Слінгонакидка MАM All-Season Combo Flex 3-in-1, чорний ямс

MaM All-Season Combo Flex Babywearing Cover (3-in-1) комплектується універсальним регульованим каптуром Pixie, який підходить для дітей віком від 0 до 2 років. Pixie-каптур також можна використовувати окремо.

MaM® All-Season Combo — це рішення 3-в-1, яке забезпечує захист від будь-якої негоди протягом всього року.

Стійкий до погодних умов верхній шар MaM*tec у поєднанні з еластичним і теплим флісом, який можна носити як окремо, так і разом, створюють надзвичайно універсальну слінгонакидку для носіння дитини.

Всесезонна накидка MaM® All-Season Combo Flex Babywearing Cover не змушує вас обирати між збереженням тепла чи сухості, це дійсно ідеальна інвестиція у ваші слінгопрогулянки.

Підходить для носіння мамами, татами, дядьками, хрещеними та бабусями з дідусями... Можна використовувати з будь-яким слінгом, незалежно від марки, як спереду, так і на спині. На стегні теж, за бажанням.

Характеристики Слінгонакидка MАM All-Season Combo Flex 3-in-1, чорний ямс

Розроблено у Фінляндії, Скандинавії, Babyidea/MaM Design.

Дизайнер: Беттіна Ліндблом

 

Склад

Зовнішній шар: щільний епонж (~10% перероблених волокон) з вітронепроникною, водонепроникною та дихаючою мембраною (MaM*tec >5000-10 000 мм) і сітчастою підкладкою. Мембрана MaM*tec розташована між шарами для кращої довговічності.

Внутрішня частина: фліс 360 г/м2 (однотонний ~30% перероблених волокон)

Інноваційні запатентовані, регульовані та еластичні ремінці Flex для максимальної зручності та комфорту.

ДОГЛЯД

Прати при температурі 30°C в делікатному режимі.

Не додавайте кондиціонер або відбілювач. Не сушіть у сушарці. Використовуйте низьку температуру прасування.

Слингопарк — слинги, слинги шарфы, слинги с кольцами, май слинги, эргорюкзаки, слингоодежда, одежда для кормящих мам, детская одежда
+38 (050) 418-35-47
Киев, ул. Харьковское Шоссе 19, офис 823